DocStudio és Carlos O. Docando, que exerceix com a dissenyador gràfic independent des de l'any 2009, ubicat a Barcelona (España).

 

Es va graduar com a Tècnic Superior en Arts Plàstiques i Disseny Gràfic Publicitari, a l'Escola Municipal d'Art i Disseny a Vilanova i la Geltrú, Barcelona.

 

De llavors encà complementa la seva formació i trajectòria laboral col·laborant professionalment amb agències de publicitat i comunicació, estudis de disseny gráfic i directors artístics; així mateix, per a entitats i organitzacions públiques i empreses privades.

 

 

Els seus projectes es resumeixen majoritàriament en la creació d'identitats corporatives i marca, disseny gràfic publicitari, web i il·lustració.

 

Definitivament, les seves motivacions les constitueixen tot tipus de projecte artístic visual, on inclou per a la seva realització qualsevol possibilitat tant gràfica com tècnica.

 

Avui dia continua preparant-se per millorar i evolucionar, sense perdre mai de vista les últimes tendències pel que fa als estils i les noves tecnologies.