LUZZERS

Client: Luzzers
Discrogràfica: Discmedi
Editorial: AGAM

És gratificant saber que un grup d’amics arriba a aconseguir un somni; això ha passat amb la banda de rock Luzzers, que aquest febrer de 2012 ha publicat el seu primer disc d’estudi, mesclat per Joe Marlett i masteritzat per West West Side Music

 

Per aquest projecte es va decidir integrar un treball d’il·lustració en la fotografia, combinant realitat i fantasia; es va recórrer a colors sòlids i vius, per aconseguir una imatge fresca i desenfadada en consonància amb l’estil de música de l’àlbum.

 

Després de la creació de la marca, es va procedir al disseny de tots els components del packaging del disc, la interfície web de Luzzers i diferents elements gràfics per a les xarxes socials del grup i plataformes web.

 

Per finalitzar, es van realitzar tres peces diferents per a la promoció de la banda, tant publicitat impresa com per Internet. Actualment, Luzzers forma part de l’equip Rock&Race, junt amb el pilot de motos GP Jorge Lorenzo, pel que tots els beneficis de la gira aniran destinats al projecte de menjadors del Perú de l’ONG Global Humanitaria; una altra bona raó per seguir aquest grup d’amics que han aconseguit el que volien, i el més important: amb qui volien!

 

Enhorabona, nois!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T'HA AGRADAT?
PODEM RESOLDRE LES TEVES NECESSITATS GRÀFIQUES O TREBALLAR JUNTS.

Truca'ns o posa't en contacte sense compromís, esperem conèixer-te aviat.

DOCSTUDIO
Carlos Oliva

+34 679 084 094
info@docando.es