ROCK&RACE TEAM

Client: Rock&Race Team
Beneficiari: Global Humanitaria
Patrocinador: Rockstar Energy Drink
Produeix: AGAM

Rock&Race és una iniciativa benèfica que té com a objectiu col·laborar amb el finançament del Proyecto de los comedores de Perú de l’ONG Global Humanitaria.

 

La campanya solidària està patrocinada per Rockstar Energy Drink i compta amb la participació del pilot de motos GP Jorge Lorenzo i el grup de rock Luzzers, units per formar l’equip Rock&Race.

 

Aquest és, sens dubte, un dels projectes més llargs i complexos realitzats fins ara. Després de definir l’estil, es va començar a treballar amb la marca, on es va proposar unir l’energia del públic racing amb la duresa del rock; sense oblidar que la finalitat conjunta del projecte anava envoltada d’una causa benèfica. Es va apostar per una estètica vistosa i impactant, adequada als joves, públic objectiu majoritari.

 

La marca ha estat aplicada en una gran diversitat de suports: impresos, web i altres mitjans audiovisuals, i merchandising. Posteriorment, també es va oferir el disseny d’una sèrie d’elements gràfics per aplicar-los en diferents xarxes socials i plataformes web.

 

La segona part del projecte va ser dissenyar tota la interfície web de Rock&Race, merchandising i la cartellera de tota la gira benèfica Rock&Race Team.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T'HA AGRADAT?
PODEM RESOLDRE LES TEVES NECESSITATS GRÀFIQUES O TREBALLAR JUNTS.

Truca'ns o posa't en contacte sense compromís, esperem conèixer-te aviat.

DOCSTUDIO
Carlos Oliva

+34 679 084 094
info@docando.es