SU LEE EXCLUSIVE EDITION

Client: Su Lee.

Una de les meves passions són les sabatilles esportives, al llarg dels anys he pogut costumitzar diversos models, però aquest és el treball més complet realitzat fins ara. Aquest projecte es tracta d’un regal personalitzat.

 

La idea va ser crear una sabatilla amb detalls orientals, però alhora que tingués un toc kitsch, ja que estava encarregada per una noia de Barcelona, amb ascendència asiàtica i amb gust per allò alternatiu. 

 

Primer, es va entapissar en tela amb estampat de pell de lleopard i es van substituir les volanderes platejades per daurades. Amb teixit de pell de color vermell, es va implementar el seu nom a la parts uperior de la llengüeta. 

 

Les il·lustracions realitzades sobre la tela estan inspirades en el treball del japonès Kitagawa Utamaro (1753-1806); sobre aquestes es van incrustar cristalls de Swarovski per donar-li un toc més sofisticat.

 

El disseny el van completar uns cordons amples vermells que unificaven la gamma cromàtica de la sabatilla. Per completar la presentació del regal, vam dissenyar un fullet desplegable que mostrava tot el procés creatiu i de customització.

 

Hi ha qui regala joies. Als amants de les sabatilles esportives, aquest és el més gran tresor que ens poden oferir!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T'HA AGRADAT?
PODEM RESOLDRE LES TEVES NECESSITATS GRÀFIQUES O TREBALLAR JUNTS.

Truca'ns o posa't en contacte sense compromís, esperem conèixer-te aviat.

DOCSTUDIO
Carlos Oliva

+34 679 084 094
info@docando.es