BCNCOM

Client: Barcelona Componentes.

Barcelona Componentes és una empresa creada amb el fi de donar un servei tant de trading com de subministrament per a majoristes i comerços de forma contínua de components elèctrics i electrònics.

 

La font principal d’inspiració per aquest projecte va ser tot aquell element que contingui algun component electrònic o elèctric, xip o microxip. Aquesta mateixa dada va proporcionar la següent analogia: si un microxip és la peça clau per al seu component amb el seu circuit electrònic, per tal que aquest funcioni correctament, BcnCom és el nostre xip, la nostra peça clau per tal que funcioni la distribució i venda dels components elèctrics i electrònics entre totes les empreses del món.

 

Per a les aplicacions de marca es va poder comptar amb llibertat de producció, el que va permetre el disseny de targetes encunyades amb la forma de l’imagotip, solapa de sobres entintades, paper de carta a doble cara, blisters per als seus productes, etc.

 

Es va realitzar a més la pàgina web de l’empresa. Es va tenir en compte, per això, la capacitat del propi client d’autogestionar-la, per afegir i modificar autònomament els diferents productes que ven i distribueix.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T'HA AGRADAT?
PODEM RESOLDRE LES TEVES NECESSITATS GRÀFIQUES O TREBALLAR JUNTS.

Truca'ns o posa't en contacte sense compromís, esperem conèixer-te aviat.

DOCSTUDIO
Carlos Oliva

+34 679 084 094
info@docando.es